Noua Dreaptă la manifestările de la Țebea (Galerie Foto)

La fel ca în anii anteriori, filialele Noii Drepte din Ardeal, dar și din alte părți ale țării, au participat la manifestările de la Țebea, leagănul românismului transilvan pentru a îl comemora pe Avram Iancu, liderul armatei revoluționare române din Transilvania de la 1848 și pe cei ce au murit atunci pentru apărarea neamului românesc.

Din păcate evenimentul a fost umbrit de către partide care au venit doar să facă un circ politic, uitând cu desăvârșire de Avram Iancu. Singura mișcare privită cu ochi buni de către miile de români prezenți la festival a fost Noua Dreaptă.

Naționaliștii au depus o coroană de flori la mormântul lui Avram Iancu, după care au desfășurat cel mai mare tricolor de la Țebea. Au fost împărțite mii de manifeste printre cei prezenți la manifestare, precum și o ediție specială a revistei ”Noua Dreaptă” dedicată comemorării a 140 de ani de la moartea eroului național.

 

Ca de fiecare dată standul magazinului naționalist a fost unul dintre cele mai căutate, fiind oferite spre vânzare diverse cărţi, reviste, insigne, tricouri şi hanorace identitare.

sursa: blog Noua Dreaptă

  1. Inca nu sunt comentarii.
(will not be published)
Aboneaza-te la RSS-ul de comentarii
  1. Inca nu sunt legaturi de pe alte site-uri.

SetPageWidth